na obisku pri predsedniku g. Pahorju

 
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
 

O domu


Skupaj z vami in vašimi svojci vam bomo pomagali pri oblikovanju takšnega življenja, ki si ga želite in potrebujete. Upoštevali bomo vaše želje, pobude, mnenja in potrebe ter vam pomagali pri oblikovanju vašega novega okolja in pridobivanju novih znancev in prijateljev.

Preberi več >
 

O domu


Posebno skrb namenjamo preprečevanju in zdravljenju vsakovrstnih bolečin: fizičnih, psihičnih, socialnih, duhovnih. Na voljo boste imeli strokovne delavce in sodelavce, ki vam bodo pomagali zmanjšati bolečine in stiske.

Preberi več >
 

O domu


Tudi svojcem namenjamo posebno pozornost, saj so ravno tako ranljivi in prizadeti zaradi odhoda svojega bližnjega iz družine v novo okolje. Strokovni delavci vam bodo na voljo, kadar boste v stiski in vedno kadar boste potrebovali nasvet in podporo.

Preberi več >
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
1 2 3 4

Obvestilo

6. 5. 2022

Spoštovani svojci in obiskovalci Doma Tisje

Delo na enoti Vrtnice v Domu Tisje je organizirano po protokolu sive cone. Stanovalci se dobro počutijo. Prosimo, da ob obisku svojca upoštevajte navodila zaposlenih, nosite masko in si razkužujte roke. S tem nam pomagate pri preprečevanju širjenja okužb.

Hvala za razumevanje.
POČITNIŠKO DELO V DOMU TISJE - Vabljeni k prijavi!

Dijake in študente vabimo, da se prijavijo na opravljanje študentskega dela v Domu Tisje. Prijavite se vsi, ki si želite opravljati delo pomoči pri negi, v kuhinji in v pralnici.

Kako? Prijavo pošljite po e-pošti na tisje@ssz-slo.si ali na naš naslov Dom Tisje, Črni Potok 13, 1275 Šmartno pri Litiji.

          
 


Manj svečk za manj grobov - prispevke namenili Domu Tisje

Sreda, 13. marec 2022

Prostovoljci so v akciji Manj svečk za manj grobov zbirali 616.10 EUR.


Obiskovalci pokopališča v Šmartnem pri Litiji so namesto nakupa svečk denar namenili stanovalcem Doma Tisje za nakup terapevtskega pripomočka.

Predaja sredstev je potekala na dogodku, ki so se ga udeležili župan občine Šmartno pri Litiji g. Rajko Meserko, podžupanja občine Litija ga. Lijana Lovše in koordnatorica akcije ga. Veronika Jesenšek.

Na prireditvi so nas s kulturnim programom razveselile članice vokalne skupine Lipke, ki so medse povabile tudi g. Darka Vidica. Njihove ubrani glasovi in lepe misli so navdušili stanovalce Doma Tisje v domski jedilnici.

Direktorica Doma Tisje Irena Špela Cvetežar je zbrana sredstva sprejela s hvaležnostjo in dejala, da jih bodo namenili za nakup fizioterapevtskega pripomočka s katerim pomagajo stanovalcem ohranjati gibljivost nog.

Iskrena hvala vsem prostovoljcem in donatorjem in nastopajočim za prijetno druženje.

 


             


            
              


EU projekti

Aromaterapija in zelišča za zdravje in vitalnost domačega okolja


Veseli nas, da sodelujemo pri projektu Aromaterapija in zelišča za zdravje in vitalnost domačega okolja. Pet zaposlenih se izobražuje na področju aromaterapije, kar bo prineslo dodano vrednost pri opravljanju dejavnosti.


Za več informacij klikite na spodnjo povezavo:
           


Projekt "Nabava mobilnih nastanitvenih oziroma filtrskih enot z ustrezno opremo"

      

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.