na obisku pri predsedniku g. Pahorju

 
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
 

O domu


Skupaj z vami in vašimi svojci vam bomo pomagali pri oblikovanju takšnega življenja, ki si ga želite in potrebujete. Upoštevali bomo vaše želje, pobude, mnenja in potrebe ter vam pomagali pri oblikovanju vašega novega okolja in pridobivanju novih znancev in prijateljev.

Preberi več >
 

O domu


Posebno skrb namenjamo preprečevanju in zdravljenju vsakovrstnih bolečin: fizičnih, psihičnih, socialnih, duhovnih. Na voljo boste imeli strokovne delavce in sodelavce, ki vam bodo pomagali zmanjšati bolečine in stiske.

Preberi več >
 

O domu


Tudi svojcem namenjamo posebno pozornost, saj so ravno tako ranljivi in prizadeti zaradi odhoda svojega bližnjega iz družine v novo okolje. Strokovni delavci vam bodo na voljo, kadar boste v stiski in vedno kadar boste potrebovali nasvet in podporo.

Preberi več >
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
1 2 3 4

 Zaposlujemo, vabljeni k prijavi! 


    


                                                


ZDRAVILEN PLES, s katerim izražamo čustva, odpravljamo stres, ohranjamo telesno kondicijo in se napojimo z dobrim razpoloženjem!
PLEŠI- in življenje postane lepše.


     

        
Ko smo krpice vse lepo zložile,
smo se v damski kotiček preselile
in si nohte lepo uredile.
Vsak dan je lep, kot pisan cvet,
ko je v prijetni družbi preživet!

    
        

Igrajmo se!


         
  
          

   


EU projekti


Erasmus + projekt UPSELL - Krepitev potenciala srebrne ekonomije v vseživljenjskem učenju

Na srečanju s partnerji projekta v Litvi smo predstavili življenje in delo v Domu Tisje, ter oblikovali strukturo aktivnosti, s katerimi bomo starejšim predstavili vseživljenjsko učenje in jih povabili k prenosu znanja in veščin mlajši generaciji. Z aktivnostmi želimo ozaveščati o dostopnosti do zdravega življenjskega sloga starejših ter promocijo medgeneracijskega sodelovanja.
Koncept vseživljenjskega učenja predstavlja notranjo motiviranost do pridobivanja znanja, tako v profesionalnem, kot v zasebnem življenju. S tem povezan osebni razvoj je v naši družbi podprt na številne načine. Kljub temu je potrebno neprestano omogočati najranljivejšim članom naše družbe možnosti razvijanja in prenos osvojenega znanja.Srebrna ekonomija

Z IC Geoss smo vključeni v Erasmus + projekt UPSELL - Krepitev potenciala srebrne ekonomije v vseživljenjskem učenju.
S sodelovanjem v projektu si želimo:
- okrepiti izmenjavo znanj, veščin in sposobnosti naših zaposlenih in stanovalcev
- raziskati sodobne načine podaje informacij vsem, ki se aktivno vključujejo v delo in življenje našega doma
- povezati lokalno skupnost v ozaveščanju o težavah, s katerimi se sooča starejša generacija in možnosti premagovanja izzivov s prenosom kompetenc.
Aromaterapija in zelišča za zdravje in vitalnost domačega okolja


Veseli nas, da sodelujemo pri projektu Aromaterapija in zelišča za zdravje in vitalnost domačega okolja. Pet zaposlenih se izobražuje na področju aromaterapije, kar bo prineslo dodano vrednost pri opravljanju dejavnosti.


Za več informacij klikite na spodnjo povezavo:
           


Projekt "Nabava mobilnih nastanitvenih oziroma filtrskih enot z ustrezno opremo"

      

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.