na obisku pri predsedniku g. Pahorju

 
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
 

O domu


Skupaj z vami in vašimi svojci vam bomo pomagali pri oblikovanju takšnega življenja, ki si ga želite in potrebujete. Upoštevali bomo vaše želje, pobude, mnenja in potrebe ter vam pomagali pri oblikovanju vašega novega okolja in pridobivanju novih znancev in prijateljev.

Preberi več >
 

O domu


Posebno skrb namenjamo preprečevanju in zdravljenju vsakovrstnih bolečin: fizičnih, psihičnih, socialnih, duhovnih. Na voljo boste imeli strokovne delavce in sodelavce, ki vam bodo pomagali zmanjšati bolečine in stiske.

Preberi več >
 

O domu


Tudi svojcem namenjamo posebno pozornost, saj so ravno tako ranljivi in prizadeti zaradi odhoda svojega bližnjega iz družine v novo okolje. Strokovni delavci vam bodo na voljo, kadar boste v stiski in vedno kadar boste potrebovali nasvet in podporo.

Preberi več >
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
1 2 3 4

Najprostovoljka Doma Tisje 2021 - ga. Milena Dimec


Odzvali smo se povabilu na sklepno prireditev projekta Prostovoljec leta 2021, ki ga vsako leto izvede Mladinski svet Slovenije. Veseli nas, da smo lahko izkazali posebno priznanje naši prostovoljki, gospe Mileni Dimec, ki s svojim prihodom v dom vnaša vedrino in pozitivno energijo med naše stanovalce že vrsto let. Iskrena hvala!

   


Kresni večer v Domu Tisje


Kresni večer smo praznovali in bil je čarobno lep! Ob petju tria Triad, plesu Bizonk in bizona, poslušanju zgodbe, ki nam jo je pripovedovala Leonida Razpotnik...

Ogenj je prasketal, sladoled je bil slasten in ob slovenski zastavi smo zaželeli vse dobro tudi naši domovini! Res čaroben večer, čarobna družba in čarobni občutki! HVALA!


       


        


Poletje si obarvamo z glasbo!


Hvala Pihalnemu orkestru Litija in ŽPZ Laz za obisk

 


 
POČITNIŠKO DELO V DOMU TISJE - Še je čas za prijavo!

Dijake in študente vabimo, da se prijavijo na opravljanje študentskega dela na lokaciji v Domu Tisje v Šmartnem pri Litiji. Prijavite se vsi, ki si želite opravljati delo pomoči pri negi, v kuhinji in v pralnici.

Kako? Prijavo pošljite po e-pošti na tisje@ssz-slo.si ali na naš naslov Dom Tisje, Črni Potok 13, 1275 Šmartno pri Litiji.


                                       


DELAVNICE AROMATERAPIJE V DOMU TISJE


Pridružite se nam na delavnicah aromaterapije v izvedbi Zeliščne kmetije Hanuman. Gospa Monika Mulej nam bo predstavila široko paleto uporabe zdravilnih zelišč.

Datumi in loakcije delavnic so navedeni spodaj.

Prijazno vabljeni!

           


Prva delavnica o aromaterapiji z gospo Moniko Mulej iz Zeliščne kmetije Hanuman je nagovorila vsa čutila

                               Spoznavali smo zelišča in njihove zdravilne učinke. Gospa Monika nam je postregla z domačim metinim pecivom, skuhali smo zeliščni čaj ter spoznali postopek priprave koprivnega, bazilikinega in rukolinega pesta, enega od naštetih smo tudi poskusili.  Božansko!


                            


EU projekti

Aromaterapija in zelišča za zdravje in vitalnost domačega okolja


Veseli nas, da sodelujemo pri projektu Aromaterapija in zelišča za zdravje in vitalnost domačega okolja. Pet zaposlenih se izobražuje na področju aromaterapije, kar bo prineslo dodano vrednost pri opravljanju dejavnosti.


Za več informacij klikite na spodnjo povezavo:
           


Projekt "Nabava mobilnih nastanitvenih oziroma filtrskih enot z ustrezno opremo"

      

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.