Uradne informacije


Spoštovani

Sprejem v dom poteka v skladu s Pravilnikom o postopkih pri uveljavljanju pravice do institucionelnega varstva (Ur.l. RS št. 38/2004, 23/ 2006 in 42/2007)).

Vlogo za sprejem vloži uporabnik oziroma njegov zakoniti zastopnik ali skrbnik za posebni primer, ki ga na podlagi predpisov o zakonski zvezi in družinskih razmerjih postavi center za socialno delo.
Dom vodi evidenco prispelih prošenj. Vsako novo, popolno vlogo uporabnika uvrsti v seznam čakajočih. Vse vloge obravnava komisija za sprejem, premestitev in odpust, ki jo sestavljajo: strokovni vodja doma, socialna delavka in namestnica direktorice za zdravstveno nego in oskrbo, po potrebi pa sodeluje tudi drug strokovni delavec ali sodelavec.

 
Z uporabnikom, ki bo sprejet, podpišemo dogovor o sprejemu v institucionalno varstvo ( ali dnevno varstvo), v katerem se uredijo vsa bistvena vprašanja izvajanja storitve.

Obrazce za vložitev vloge si lahko ogledate in iztiskate tukaj.


Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.