Cena storitve pomoči na domu


Posamezna storitev se opravlja v skladu z Dogovorom o obsegu, trajanju in načinu opravljanja storitve pomoči družini na domu v obliki socialne oskrbe, ki ga podpiše uporabnik ali njegov zakoniti zastopnik.

Cena storitve je določena na podlagi  Pravilnika o metodologiji za oblikovanje cen socialno varstvenih storitev. Cena storitve pomoči družini na domu je del stroškov storitve, ki ga plačuje uporabnik ali drug plačnik, del cene storitve pa subvencionira občina Šmartno pri Litiji. Trenutno znaša subvencija 75% stroškov neposredne storitve za uporabnika/ uro, v celoti so subvencionirani tudi stroški vodenja in koordinacije.  Ta subvencija ni vračljiv socialni prejemek.

Upravičenci pa lahko uveljavljajo dodatne olajšave pri plačilu storitve (oprostitev plačila) pri pristojnem centru za socialno delo Litija .

CENIK:

pdfCenik___pomoc_na_domu____Litija(1)
pdfCenik___pomoc_na_domu___smartno_pri_Litiji(1)

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.