Obvestila


1) Vse zainteresirane vabimo na predavanje o demenci, posebno vabljeni svojci, katerih bližnji so oboleli za demenco. Predavanje bo v četrtek, 25.9.2014 ob 16.30 uri, v prostorih Doma Tisje. Predavale bodo strokovne delavke Doma Tisje.

2) Vabimo Vas na predavanje in pogovor o kakovosti storitev in informacijah o standardu kakovosti E--Qalin. Sestanek bo v četrtek, 18.9.2014 ob 17.00 uri v prostorih Doma Tisje.

3) Svojci ste vabljeni tudi na vse prireditve in predavanja za zaposlene, ki so navedeni v napovedniku za mesec september. S tem boste dobili informacije o sodobnih spoznanjih in metodah dela, s katerimi lahko zagotovimo kvalitetnejše življenje vaših najbližjih.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.