na obisku pri predsedniku g. Pahorju

 
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
 

O domu


Skupaj z vami in vašimi svojci vam bomo pomagali pri oblikovanju takšnega življenja, ki si ga želite in potrebujete. Upoštevali bomo vaše želje, pobude, mnenja in potrebe ter vam pomagali pri oblikovanju vašega novega okolja in pridobivanju novih znancev in prijateljev.

Preberi več >
 

O domu


Posebno skrb namenjamo preprečevanju in zdravljenju vsakovrstnih bolečin: fizičnih, psihičnih, socialnih, duhovnih. Na voljo boste imeli strokovne delavce in sodelavce, ki vam bodo pomagali zmanjšati bolečine in stiske.

Preberi več >
 

O domu


Tudi svojcem namenjamo posebno pozornost, saj so ravno tako ranljivi in prizadeti zaradi odhoda svojega bližnjega iz družine v novo okolje. Strokovni delavci vam bodo na voljo, kadar boste v stiski in vedno kadar boste potrebovali nasvet in podporo.

Preberi več >
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
1 2 3 4


V dimenziji zemeljskega časa je 70 let le nepomemben trenutek, v dimenziji čoveškega življenja pa predstavja kar obsežen del prehojene poti. Prav to velja tudi za naš jubilej, 70 - let skrbi za starejše občane na področju občin Litija in Šmartno pri Litiji.
Ob tem jubileju smo izdali kjnigo - pobarvanko, kroniko Dom Tisje skozi čas in sedanjost  in posneli kratek predstavitveni film - v nadaljevanju.

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice – zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje. V njej so zbrani recepti, zgodbe in pesmi naših stanovalcev. Obogatena pa je z risbami, ki jih boste pobarvali po svoje in si tako popestrili knjigo. Knjiga je namenjena vsem generacijam, starejši bodo obujali spomine na stare čase, mlajši pa spoznavali kulturo svojih prednikov.

Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa. 
Ob tej priložnosti smo posneli tudi filmček.

 

 Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki doma, ki nosi naslov Dom Tisje skozi cas in sedanjost
Napovednik dogodkov

Skrbimo, da stanovalcem ni nikoli dolgčas, pester  program dogodkov - preberite napovednik.

Preberite več


Zgodilo se je
...

O dogajanju v   preteklem mesecu pišemo v Novicah.

Preberite več

Vabimo Vas k sodeovanju, da skupaj zgradimo boljši danes in jutri za Vas in Vaše bižnje.   Vizija Doma Tisje:

D

omačnost

T

oplina

O

dličnost

 I

novativnost

M

edsebojno spoštovanje       

S

trokovnost
   

J

asna usmeritev                                                             
   

E

mpatija

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.