na obisku pri predsedniku g. Pahorju

 
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
 

O domu


Skupaj z vami in vašimi svojci vam bomo pomagali pri oblikovanju takšnega življenja, ki si ga želite in potrebujete. Upoštevali bomo vaše želje, pobude, mnenja in potrebe ter vam pomagali pri oblikovanju vašega novega okolja in pridobivanju novih znancev in prijateljev.

Preberi več >
 

O domu


Posebno skrb namenjamo preprečevanju in zdravljenju vsakovrstnih bolečin: fizičnih, psihičnih, socialnih, duhovnih. Na voljo boste imeli strokovne delavce in sodelavce, ki vam bodo pomagali zmanjšati bolečine in stiske.

Preberi več >
 

O domu


Tudi svojcem namenjamo posebno pozornost, saj so ravno tako ranljivi in prizadeti zaradi odhoda svojega bližnjega iz družine v novo okolje. Strokovni delavci vam bodo na voljo, kadar boste v stiski in vedno kadar boste potrebovali nasvet in podporo.

Preberi več >
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
1 2 3 4

Obvestilo


* V matičnem domu v Črnem Potoku so se stanovalci iz enote Spominčica preselili na prenovljeno enoto ZARJA.


* Dom Tisje od septembra 2015 deluje na dveh lokacijah:
- matični dom v  Črnem Potoku, občina  Šmartno pri Litiji, ima kapaciteto 150 namestitvenih mest, v eno, dvo in troposteljnih sobah. Dom se nahaja v mirnem naravnem okolju, obkrožen s travniki, gozdovi in sprehajalnimi potmi.
- v enoti v Litiji, ki ima 91 namestitvenih mest v eno in dvoposteljnih sobah. Dom se nahaja v središču mesta Litija, v bližini železniške postaje, knjižnice in starega mestnega jedra.
Skupna kapaciteta doma je 241 namestitvenih mest.


Skrbimo, da stanovalcem ni nikoli dolgčas, pester  program dogodkov preberite v napovedniku.

Preberite več 

Zgodilo se je ...

O dogajanju v   preteklem mesecu pišemo v Novicah.

Preberite več

Vabimo vas k sodelovanju, da skupaj zgradimo boljši danes in jutri za vas in vaše bližnje.


Oblike varstva in pomoči, ki jih ponujamo za vas ali vaše svojce – razvrščeno po obsegu pomoči glede na vaše želje, potrebe in zdravstveno stanje.


Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.