na obisku pri predsedniku g. Pahorju

 
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
 

O domu


Skupaj z vami in vašimi svojci vam bomo pomagali pri oblikovanju takšnega življenja, ki si ga želite in potrebujete. Upoštevali bomo vaše želje, pobude, mnenja in potrebe ter vam pomagali pri oblikovanju vašega novega okolja in pridobivanju novih znancev in prijateljev.

Preberi več >
 

O domu


Posebno skrb namenjamo preprečevanju in zdravljenju vsakovrstnih bolečin: fizičnih, psihičnih, socialnih, duhovnih. Na voljo boste imeli strokovne delavce in sodelavce, ki vam bodo pomagali zmanjšati bolečine in stiske.

Preberi več >
 

O domu


Tudi svojcem namenjamo posebno pozornost, saj so ravno tako ranljivi in prizadeti zaradi odhoda svojega bližnjega iz družine v novo okolje. Strokovni delavci vam bodo na voljo, kadar boste v stiski in vedno kadar boste potrebovali nasvet in podporo.

Preberi več >
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
1 2 3 4

 

POMEMBNO OBVESTILO ZA OBISKOVALCE


Zaradi naraščajočega števila novih okužb z virusom Covid-19, vse obiskovalce Doma Tisje in enote v Litiji pozivamo k doslednemu izvajanju vseh zaščitnih ukrepov!

Vse, ki se vračate iz dopusta, množičnih prireditev ali pa ste bili v kontaktu z večjim številom nepoznanih oseb, prosimo, da 14 dni ne obiskujete svojih sorodnikov in prijateljev v Domu!


Obiski v Domu Tisje so dovoljeni ob upoštevanju navodil in ob predhodnem dogovoru.

Zainteresirani pokličite v recepcijo:


Recepcija: 01 8900 100 (Dom Tisje),
059 334 999 ali na 059 334 916 (enota Litija).O terminu obiska vas bomo obvestili. Natančne smernice glede obiska vam bodo podane ob dogovoru. 

Iskreno se vam zahvaljujemo za izkazano razumevanje v teh težkih časih in vas prosimo, da nam še naprej stojite ob strani.

Vabljeni k podpisu peticije za ureditev stanja na področju oskrbe za strejše


Podpiramo peticijo za ureditev stanja na področju skrbe za starejše, prosimo, da jo podprete tudi vi!

Peticijo lahko podpišete s klikom na povezavo, kjer boste usmerjeni na spletno stran SKUPNOSTI SOCIALNIH ZAVODOV. Na spletni strani se nahajajo vsa navodila kako oddati podpis!

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.