na obisku pri predsedniku g. Pahorju

 
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
 

O domu


Skupaj z vami in vašimi svojci vam bomo pomagali pri oblikovanju takšnega življenja, ki si ga želite in potrebujete. Upoštevali bomo vaše želje, pobude, mnenja in potrebe ter vam pomagali pri oblikovanju vašega novega okolja in pridobivanju novih znancev in prijateljev.

Preberi več >
 

O domu


Posebno skrb namenjamo preprečevanju in zdravljenju vsakovrstnih bolečin: fizičnih, psihičnih, socialnih, duhovnih. Na voljo boste imeli strokovne delavce in sodelavce, ki vam bodo pomagali zmanjšati bolečine in stiske.

Preberi več >
 

O domu


Tudi svojcem namenjamo posebno pozornost, saj so ravno tako ranljivi in prizadeti zaradi odhoda svojega bližnjega iz družine v novo okolje. Strokovni delavci vam bodo na voljo, kadar boste v stiski in vedno kadar boste potrebovali nasvet in podporo.

Preberi več >
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
1 2 3 4

OBVESTILO

21. 1. 2022

Spoštovani obiskovalci, svojci

V Enoti Litija so današnji testi na koronavirusno okužbo negativni. Enoti Ajda in Lipa delujeta kot običajno (bela cona). Pojavile pa so se okužbe prebavil, zato prosimo, da za nekaj dni odložite obisk.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vse spodbude, ki nam jih sporočate.-

Vsak človek je zase svet,
čuden, svetal in lep
kot zvezda na nebu.
(Tone Pavček)

19. 1. 2022

Spoštovani zaposleni, stanovalci, svojci in prijatelji Doma Tisje

 

Včeraj nas je globoko pretresla novica o tragični nesreči, v kateri je življenje izgubil naš sodelavec. V Domu Tisje je svoje delo opravljal s srcem in nalezljivo vedrino, po kateri bo ostal v lepem spominu vseh njegovih sodelavcev in stanovalcev. Težko opišemo z besedami, kako velik je bil njegov vpliv na življenje in delo v našem domu. Vseh se je dotaknil s svojim močnim duhom in skrbnim odnosom do stanovalcev.

Iskreno sožalje izrekamo njegovi družini in vsem bližnjim.

                                       OBVESTILO

18. 1. 2022

Spoštovani obiskovalci, svojci

Ponovno vas naprošamo, da prihajate na obisk v dom le, če ste zdravi. Če imate v domačem okolju okužbo, odložite obisk v domu.
Po navodilu epidemiologa je zaradi potrjene okužbe delo na enoti Ajda in Lipa organizirano po protokolu sive cone.

Hvala za razumevanje.

 

               

            

Projekt "Nabava mobilnih nastanitvenih oziroma filtrskih enot z ustrezno opremo"

      

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.