na obisku pri predsedniku g. Pahorju

 
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
 

O domu


Skupaj z vami in vašimi svojci vam bomo pomagali pri oblikovanju takšnega življenja, ki si ga želite in potrebujete. Upoštevali bomo vaše želje, pobude, mnenja in potrebe ter vam pomagali pri oblikovanju vašega novega okolja in pridobivanju novih znancev in prijateljev.

Preberi več >
 

O domu


Posebno skrb namenjamo preprečevanju in zdravljenju vsakovrstnih bolečin: fizičnih, psihičnih, socialnih, duhovnih. Na voljo boste imeli strokovne delavce in sodelavce, ki vam bodo pomagali zmanjšati bolečine in stiske.

Preberi več >
 

O domu


Tudi svojcem namenjamo posebno pozornost, saj so ravno tako ranljivi in prizadeti zaradi odhoda svojega bližnjega iz družine v novo okolje. Strokovni delavci vam bodo na voljo, kadar boste v stiski in vedno kadar boste potrebovali nasvet in podporo.

Preberi več >
 

O domu


V prijetnem, naravnem okolju našega doma boste našli varnost, toplino, domačnost in skrb vseh zaposlenih, da vam zagotovimo kvalitetno življenje in bivanje.

Preberi več >
1 2 3 4

OBVESTILO

10.6.2021


 Spoštovani obiskovalci, svojci!


Obveščamo vas, da smo nekoliko prilagodili režim obiskov v obeh domovih. Obiskovalcem ni več potrebno najaviti obisk svojca s klicem v recepcijo. Ob prihodu v dom se oglasite v recepciji in izpolnite obrazec o epidemiološkem statusu.


Vabimo vas, da svojce obiščete le če ste zdravi, ob upoštevanju varovalnih ukrepov in navodil zaposlenih.

Ostanimo zdravi!

 

 

BLAGOSLOV ZNAMENJA SRCA JEZUSOVEGA

22.6.2021

Delček lepe narave smo se odločili nameniti kraju, kjer bomo predajali naše misli in odpirali naše srce za novo moč, upanje in ljubezen. Župnik g. Marko Mohor stegnar je blagoslovil znamnenje Srca Jezusovega v parku ob domu.
Iskrena hvala vsem za lepe besede, sestram Trobec Žagar pa za ganljiv nastop.

    

 


     


Nabava mobilnih nastanitvenih oziroma filtrskih enot z ustrezno opremo
                     
          


 
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj


  
 
                            

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.