O domu


Dom Tisje Šmartno pri Litiji opravlja svojo dejavnost že od novembra 1946 dalje. Imamo 247 namestitvenih mest v eno, dve, tri in več-posteljnih sobah, ki so locirane v treh povezanih objektih. Opravljamo institucionalno varstvo, začasno in dnevno varstvo.

Zaposlujemo 156 delavcev v oskrbi, zdravstveni negi, rehabilitaciji
. Posebno skrb posvečamo izobraževanju in usposabljanju zaposlenih, saj le znanje prinaša napredek in razvoj tako ljudi kot ustanove.

Povezujemo se z lokalnim okoljem in sodelujemo pri izvajanju celovite skrbi za starejše prebivalce v obeh občinah. Našim uporabnikom želimo nuditi najboljše storitve, zato smo leta 2010 začeli z uvajanjem standarda kakovosti E-qalin. Certifikat kakovosti smo prejeli oktobra 2014 kot 5 slovenski dom.

                                      
                                      

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.