Lokacija


Dom Tisje stoji v idilični, zeleni dolini Črnega Potoka. Na severni in vzhodni stran se širijo gozdovi, na južnem in zahodnem delu se raztezajo travniki, ki jih prekinja lokalna cesta Šmartno- Vintarjevec in potok Črni potok, po katerem ima dolina tudi ime.
Okolica doma je lepo negovana, poživljajo jo številne cvetlične gredice, mirno naravno okolje ponuja številne možnosti sprehodov v bližnjo okolico. Dom je oddaljen od središča Občine Šmartno pri Litiji 3km, od središča Občine Litija pa 6 km. Do Šmartnega vozi železniški avtobus, vozni red je usklajen z voznim redom vlakov, štirikrat dnevno pripelje tudi do Doma Tisje in nazaj.
 
                    


Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.