Skupina za samopomoč svojcem obolelih za demenco » ROŽMARIN«


V Domu Tisje je decembra 2009 začela delovati skupina za samopomoč svojcem bolnikov z demenco.

Skupina je odprtega tipa, vanjo se lahko vključijo vsi tisti, ki potrebujejo pomoč in podporo pri težavah povezanih z oskrbo in negovanjem oseb z demenco.

V skupini sodelujejo strokovni delavci doma in zunanji strokovnjaki, svojci dementnih stanovalcev, prijatelji oziroma druge pomembne osebe, ki so v stiku z dementnimi osebami.

Skupina se sestaja predvidoma 1 x mesečno (vsak drugi četrtek v mesecu), o datumu sestanka bomo vse zainteresirane obveščali preko spletne strani in drugih medijev (ATV signal, Občan, Martinov glas).Vabimo vas, da nas pokličete na telefon 890-01-99 in svojo udeležbo v skupini potrdite v tajništvu doma.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.