na obisku pri predsedniku g. Pahorju


POMEMBNI DOGODKI V PRETEKLEM MESECU


Vroči poletni dnevi so za nami. Poletje bomo ohranili v lepem spominu, saj smo pretekli mesec preživeli ob prijetnih srečanjih stanovalcev in zaposlenih Doma Tisje , se tako bolje spoznali, se načili novih veščin in se posladkali z bogatimi plodovi narave.
Kreativno žilico stanovalcev spodbujamo z raznolikimi delavnicami, kjer krepimo že osvojene veščine ter spoznavamo nove kreatvne tehnike.

V Domu Tisje enota Litija smo pri delu zmotili kvačkarice, ki so se zbrale na enoti Kostanji. Skupaj s predstavnico Društva upokojencev Litija so prepletale niti v izdelke, ki jih bomo ponudili na ogled stanovalcem in obiskovalcem doma.

                         


Predstavljamo vam dobrote iz našega vrta, ki so jih skrbno pripravile stanovalke in zaposlene v okviru gospodinjskih skupin. Sladkali smo se s sokom in marmelado iz aronije, drnuljami v sladkorju, drnuljevo in slivovo marmelado ter s suhimi jabolkami.

 

                                      


                                             


Medgeneracijsko druženje z otroci zaposlenih Doma Tisje


Oglejte si utrinke prvega Medgeneracijskega druženja z otroci zaposlenih Doma Tisje, ki smo ga organizirali v obeh enotah doma. Otroci naših zaposlenih so se svojim mamicam pridružili pri jutranji telovadbi, se udeležili likovnih delavnic, športnih in vodnih iger, družili so se tudi s stanovalci doma. V matičnem domu so se otroci pridružili oblikovanju hišic iz lesa, izdelovali so grafiko v tehniki lesoreza, risali, se žogali, malce okrepčali in posladkali. Spoznavali so zelišča in zdravilne rastline, ki rastejo v našem zeliščnem vrtu, brali pravljico pisatelja Toneta Pavčka v multisenzorni sobi in spoznali delo svojih staršev. Ker so bili s srečanjem navdušeni tako otroci, naši zaposleni, predvsem pa stanovalci, smo odločeni organizirati srečanje tudi v prihodnjih letih.

                       

                      


                      


                          

Poleg ustvarjanja in druženja smo v poletnih dneh veliko časa namenili tudi petju. Domski pevski zbor Tisa nam je ob zaključku poletnega meseca priredil izredno lep pevski nastop. V enoti Litija pa se še vedno odvijajo pevski dopoldnevi z varovanci Varstveno delovnega centra Zagorje – enota Litija.


                

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.