na obisku pri predsedniku g. Pahorju


ZAČETEK DELOVANJA ENOTE DOMA TISJE V LITIJI - septembra 2015


V mesecu avgustu 2015 je direktorica Doma Tisje Vida Lukač podpisala najemno pogodbo za izvajanje dejavnosti domskega varstva v Medgeneracijskem središču Šmelc, ki je v lasti SVC d.o.o Litija. Z vselitvijo prvih stanovalcev v DOM TISJE LITIJA bomo pričeli v drugi polovici septembra 2015. V novi enoti DOM TISJE LITIJA bodo na voljo eno in dvoposteljne sobe za 91 stanovalcev. Vse sobe imajo svojo kopalnico s tuš kabino. Enota bo delovala po sodobnih konceptih oskrbe in zdravstvene nege. Na enotah s 12 do 16 stanovalci bo organizirana »gospodinjska skupina«, kjer se bodo izvajale vse dnevne aktivnosti, vključno s pripravo hrane.

Glede vseh informacij v zvezi z nastanitvijo v novi enoti lahko dobite pri socialnih delavkah Doma Tisje:
- Vlasta Šedvy – telefon 01/890-01-07, e-mail: vlasta.sedivy@ssz-slo.si
- Leonida Razpotnik – telefon 01/890-01-06, e-mail: leonida.razpotnik@ssz-slo.si
in na naši spletni strani  www.dom-tisje.com.

V začetku meseca oktobra 2015 vas bomo povabili na dan »odprtih vrat«. Takrat si boste lahko ogledali nove prostore in spoznali način dela v »gospodinjskih skupinah», ki ustvarjajo občutek domačnosti, topline in družinskega življenja.

Osnovna cena bivanja v standardni dvoposteljni sobi s souporabo sanitarij bo predvidoma 19,81 EUR na dan. Vse sobe v novi enoti imajo lastno kopalnico, zato bo cena višja za 5% in sicer 20,80 EUR na dan.

 

POTEK INVESTICIJSKIH DEL V DOMU TISJE

 

Investicijska dela obnova mansarde in fasade potekajo z manjšo zamudo. Trenutno se zaključuje fasada in notranja obrtniško inštalacijska dela. Izbrani so ponudniki za dobavo in montažo pohištva in opreme v prenovljenih prostorih. Predvidoma bo obnova zaključena do konca oktobra 2015.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.