na obisku pri predsedniku g. Pahorju

Obvestilo o zaprtju Doma Tisje in

enote Litija za obiskovalceSpoštovani obiskovalci, svojci,

Zaradi spremenjene epidemiološke slike v lokalnem okolju, so od 2.10.2020, obiski v Domu Tisje v Črnem potoku in v enoti Litija prepovedani. Ob petkih dopoldne bomo ocenili stanje in vas o spremembah pri režimu obiskovanj obvestili. Prepoved velja za dom v Črnem Potoku in enoto v Litiji.
Zadnja obvestila doma objavljamo na naši spletni strani in na Facebook profilu Doma Tisje.

REDNO SPREMLJAJTE OBJAVE NA NAŠI SPLETNI ALI FACEBOOK STRANI GLEDE REŽIMA OBISKOV, SAJ SE EPIDEMIOLOŠKA SLIKA V DRŽAVI in LOKALNEM OKOLJU HITRO SPREMINJA.

Z namenom varovanja zdravja vaših svojcev in drugih stanovalcev doma se Vam znova zahvaljujemo za razumevanje in Vas prosimo za upoštevanje navodil. Hvala!


           Aktivnosti v mesecu septembru so bile obarvane v modro


Z odprtim srcem zazrti v prihodnost in vedenjem, da je pred nami čudovit jesenski čas, smo s hvaležnostjo in optimizmom prisluhnili gospe Klari Ramovš. Za zaposlene je pripravila predavanje z naslovom Z asertivno komunikacijo do vzajemnega spoštovanja v zdravstvenem timu. Zaposleni niso spoznavali le tehnik asertivne komunikacije, temveč jih je predavateljica opozorila na pomembnost notranjega sveta, ki nas vodi pri komunikaciji z drugimi. Ga. Ramovš je zaključila svoje predavanje z besedami Frana Milčinskega, ki je zapisal, da vse ceste v isto stran drže: vedno, vedno do človeka...

           

Pozdravljena, jesen!


Prelep jesenski čas smo preživeli z roko v roki vseh dobrih ljudi, v občudovanju lepe narave, delu na sebi in spoštovanju življenja.


         


ŽPZ LAZ nam je v prijetnem ambientu, ki ga ponuja prelepa okolica našega doma, predstavil svoj repertoar.

        Gospa Tina Šuštaršič iz Mestnega muzeja Litija, nam je odgovorila na vprašanje »Kaj so jedli ter kako in kje so kuhali?«
Ohranjanje starih običajev in navad, z vsakoletnim ličkanjem, s pomočjo domačije Paternoster.

Skrbeli smo za zdravo življenje, spregovorili o demenci in zmanjševali tveganje za nastanek demence.
Se vprašate kako?

          


           Z roko v roki do lepšega in kvalitetnejšega preživljanja časa v tretjem življenjskem obdobju, smo ob letošnjemu dnevu za spremembe, s sloganom »Dobro za ljudi in planet«  obiskali  Aktivno pot, ki je  namenjena   vadbi,  druženju in   krepitvi psihofizičnih  sposobnostih. Zavedamo se, da vsak gib šteje, pripomore k izboljšanju zdravja in poveča veselje do življenja.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.