na obisku pri predsedniku g. Pahorju

POMEMBNI DOGODKI V PRETEKLEM MESECUV Domu Tisje smo prostore kavarne osvežili z novim, svetlim pohištvom. Odprli smo tudi nov zimski vrt, kjer bodo stanovalci in zaposleni lahko občudovali naravo, ki krasi prijetno okolico našega Doma. Del prostora smo namenili tudi našim najmlajšim obiskovalcem, ki bodo lahko preživeli čas v otroškem kotičku.


Sredi septembra smo se zaposleni podali na strokovno ekskurzijo na Gorenjsko, kjer smo si ogledali Zavod Sv. Martina v Srednji vasi v Bohinju. Gostitelji so nam prijazno predstavili delo in življenje v domu, sami pa smo se naužili lepot enega izmed najlepših delov Slovenije.
                               

Stanovalci Doma Tisje in enote v Litiji so se ravno tako odpravili na pot. Ob lepem sončnem vremenu so se podali na Dolenjsko. Skupaj z spremljevalci so obiskali Marijino svetišče na Zaplazu in se udeležili Svete maše.


Sprehod za spomin je dogodek, s katerim že tradicionalno obeležimo svetovni dan Alzheimerjeve bolezni. Tokratnemu sprehodu stanovalcev Doma Tisje, kateremu se bodo pridružile članice Šole zdravja – skupina Pungrt, v soboto pa s stanovalci enote Litija opomnili javnost na razširjenost te bolezni in poudarili pomembnost gibanja pri preprečevanju bolezni.


V Domu Tisje spoznavamo in negujemo slovensko kulturno dediščino z različnimi delavnicami. Tokrat so se stanovalci spoznavali s poslikavo avtohtonega kulturnega elementa, panjske končnice.

    


Stanovalci in zaposleni Doma Tisje smo praznovali 3. obletnico delovanja enote v Liitji. Na praznovanje smo povabili župana, g. Francija Rokavca in direktorja SVC Litija, g. Ivana Matijeviča, ki sta v družbi direktori gospe Vide Lukač praznovala z nami ob petju, plesu in zelo dobri torti.


 

V Domu Tisje smo se sestali na posebnem sestanku domske skupnosti, na katerem so se stanovalci zahvalili direktorici ga. Vidi Lukač za njeno dolgoletno delo, trud in srčnost, s čimer je obogatila in polepšala življenja stanovalcev, skupaj ustvarjala nepozabne trenutke ter utemeljila vrednote notranje kulture in dela zaposlenih delavcev Doma Tisje.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.