na obisku pri predsedniku g. Pahorju

 Pomembni dogodki v mesecu februarju


V mesecu februarju smo obeležili kulturni praznik. Ob tej priložnosti smo imeli v enoti Litija Čaj s Prešernom. V matičnem domu pa je program pripravila literarna skupina Društva upokojencev Litija.
Tudi pustno rajanje smo pripravili v obeh enotah. S stanovalci so pustovali otroci iz OŠ Šmartno pri Litiji in malčki iz Vrtca Litija - Enota Ribica.


                                            

Enota Litija: prireditev Čaj s Prešernom       Dom Tisje: obisk Literarne skupine DU Litija


Obvestilo o spremembi cen s 1. 3. 2017

Svet zavoda je na 2. redni seji dne 27.2.2017 obravnaval in sprejel uskladitev - povišanje cen oskrbe v matičnem Domu Tisje in v enoti Litija s 1. 3. 2017 dalje.

Povišanje cen izhaja iz rasti elementov cen socialno varstvenih storitev za leto 2017 (Ur.l. RS št. 4/ 27.1.2017) - dovoljena rasti stroškov plač 0,2%, rasti drugih stroškov dela 4,2%, rast premij KDPZ 50% in rasti stroškov materiala in storitev 0,5%.
Pri enoti Litija pa na dvig cene vpliva predvsem vključitev stroškov najemnine od 1.3.2017 dalje.

MATIČNI DOM TISJE: Cena osnovne oskrbe I (osnovni bivalni standard dvoposteljna soba s souporabo sanitarij) se je na podlagi navedenega povečala za 1,6% in sicer iz 18,15 EUR na oskrbni dan na 18,44 EUR na oskrbni dan. Cena oskrbe IV pa se je povišala za 2,12% in sicer iz 30,14 ERU na oskrbni dan na 30,78 EUR na oskrbni dan.

ENOTA LITIJA: Cena osnovne oskrbe I (osnovni bivalni standard dvoposteljna soba s souporabo sanitarij) se je na podlagi navedenega povečala za 5,45% in sicer iz 19,81 EUR na oskrbni dan na 20,89 EUR na oskrbni dan. Cena oskrbe IV pa se je povišala za 4,45% in sicer iz 31,48 ERU na oskrbni dan na 32,88 EUR na oskrbni dan.

Plačniki boste pri tekočih računih v vednost prejeli nove cenike.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.