na obisku pri predsedniku g. Pahorju

OBVESTILO


Spoštovani!

Obveščamo Vas, da moramo na podlagi Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov - GDPR, ki je stopila v veljavo 25.5.2018, ponovno pridobiti soglasje za uporabo Vaših osebnih podatkov, konkretneje naslova vašega bivališča in/ali vaše elektronske pošte, telefona, za namene obveščanja, za kar potrebujemo Vašo privolitev.
S privolitvijo boste obveščeni o različnih dogodkih in aktivnostih za stanovalce in svojce, ki potekajo v našem domu, v obeh enotah, Črni Potok – matični dom in enota Litija ali za uporabnike pomoči na domu.
V kolikor tudi v prihodnje želite prejemati naša obvestila in vabila, Vas lepo prosimo, da v priloženem soglasju obkrožite besedilo z: DA v kolikor želite prejemati ali NE v kolikor teh obvestil ne želite prejemati ter ga v priloženi kuverti pošljete na naslov: Dom Tisje, Črni Potok 13, 1275 Šmartno pri Litiji ali po elektronski pošti – skenirano na tisje@ssz-slo.si do 30. 6. 2018.
Obrazec za soglasje je priloga teh novičk. V kolikor od Vas ne bomo prejeli povratne informacije, Vam teh novičk oziroma obvestil o različnih dogodkih v domu ne bomo več pošiljali. V kolikor bi obrazec izgubili, ga lahko dobite v socialni službi ali tajništvu doma.


          
Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.