na obisku pri predsedniku g. Pahorju

I.             
I. PRENOVA DOMA

-    
Prenova doma – nadaljuje se prenova mansarde in fasadeobjekta B.  Zaradi deževja v preteklih dneh, so se nekoliko zavlekla dela pri nameščanju ostrešja, severni del. Glede na vremenske napovedi pričakujemo, da se bodo ta dela zaključila sredi julija. Takrat bosta zopet uporabna oba parkirna prostora za objektom C.

-          Zaključili smo s prenovo strehe na objektu ob pralnici.

II. TRADICIONALNI DOMSKI IZLET


Letošnji izlet za stanovalce smo organizirali na slovenski obali 10. junija. Stanovalci so  se skupaj s spremljevalci  vkrcali na ladjico v Kopru in si z morske strani ogledali našo obalo. Izlet so zaključili  z dobrim poznim kosilom na Turistični kmetiji Hudičevec  v Razdrtem.

 

Sredi junija, 17. 6., smo praznovali Dan državnosti, ob tej priliki smo se zahvalili vsem prostovoljcem, ki so v preteklem šolskem letu prihajali v dom in se družili s stanovalci doma. V kulturnem programu je nastopila ženska vokalna skupina Mlada lipa in stanovalci doma.  Hkrati je bila odprta tudi razstava slik mlade ustvarjalke Marije Pirc, OVI Litija. Slike si lahko ogledate v jedilnici doma do 15. julija.

 

III. NOVICE, OBVESTILA

 
Skupina za podporo stanovalcem, svojcem in zaposlenim v zvezi z blažilno oskrbo  in žalovanjem  se v juliju in avgustu ne bo sestajala. Prav tako tudi ne bo srečanj ostalih skupin za samopomoč. Skupine se bodo srečevale  ponovno od septembra dalje.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.