na obisku pri predsedniku g. Pahorju

POMEMBNI DOGODKI V PRETEKLEM MESECU


Mesec december je potekal v pričakovanju praznikov. V enoti Litija smo praznično obarvali tudi Alzheimer cafe, kjer smo udeležence pogostili s sladkimi dobrotami, hkrati pa jim pokazali vaje, s katerimi lahko čim bolje ohranjamo in izboljšamo spomin. Stanovalci enote Litija so se udeležili pogovora z režiserjem Matevžem Luzarjem in ogledali njegov film "Srečen za umret". Za glasbene sladokusce je poskrbel PZ Gimnazije Litija, ki je navdušil vse navzoče. Nastopili so v obeh enotah doma.

V četrtek, 14. 12. nas je, prav tako v obeh domovih, obiskal znani slovenski pevec, gospod Lado Leskovar. Povedal nam je nekaj zanimivih dogodkov iz svojega življenja in nam zapel nekaj svojih, vedno zelenih, priljubljenih popevk.

                                     


Sicer pa so bile aktivnosti v preteklem mesecu namenjene pripravi božičnih in novoletnih okraskov, pripravi peciva in druženju.
Tudi v matičnem domu so potekale različne aktivnosti in prireditve. Ob praznovanju 71. obletnice doma in novoletni zabavi za stanovalce so nas tokrat presenetili trije muzikantje: gospod Vili Lušina na kitari in dva učenca Glasbene šole Bučar, Aleš Šuštaršič in Peter Ponebšek.
Pevke skupine Knapovske punce in dijaki Gimnazije Litija so prav tako popestrili predpraznično razpoloženjein navdušili stanovalce s svojim lepim petjem.
 
                                                     

Predzadnji dan starega leta smo zaposleni pripravili presenečenje tako za stanovalce kot tudi za otroke naših zaposlenih. Pripravili in igrali smo igrico Babica Zima, obiskal nas je tudi dedek Mraz.

PROSTOČASNE AKTIVNOSTI V PRETEKLEM MESECU


V preteklem mesecu so potekale različne aktivnosti v obeh domovih, kjer so stanovalci skupaj s prostovoljci, zaposlenimi in drugimi sodelujočimi ustvarjali in izvajali aktivnosti ter tako ohranjali in krepili svoje sposobnosti ter se v druženju nasmejali in tkali nevidne prijateljske vezi.

                         


                        


                          Vabimo vas, da si na našem Facebook-u ogledate predstavitveni filmček o gospodinjskih skupinah, film so posneli ob 50. obletnici Skupnosti socialnih zavodov Slovenije.

OBVESTILA


Gradbena dela v pritličju matičnega doma bodo predvidoma zaključena do 20. 1. 2018 – enota Nagelj. Preselitev stanovalcev, ki so bili zaradi teh del nameščeni v drugih prostorih doma, bo predvidoma potekala od 1.2. 2018 dalje.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

 
 
Obisk učencev Osnovne šole Šmartno
05.06.2023
V ponedeljek 5.6.2023 ob 13. uri obisk učencev Osnovne...
 
Medgeneracijsko druženje v sodelovanju z Zavodom Bogenšperk
03.06.2023
V soboto 3.6.2023 od 9. do 12. ure bo medgeneracijsko...

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.