na obisku pri predsedniku g. PahorjuI. NOVICE, OBVESTILA


V tem mesecu smo zaključili z vsemi deli pri rekonstrukciji mansarde osrednjega objekta, v teku je pridobivanje uporabnega dovoljenja. Predvidoma bomo pridobili to dovoljenje do konca meseca januarja. Z odprtjem prenovljene enote bomo postopoma zapirali dosedanje pritličje gradu, enoto Spominčice. Vsi svojci boste povabljeni na skupni sestanek, kjer se bomo dogovorili o namestitvi vaših svojcev na ostalih enotah doma. Za kakršnakoli vprašanja lahko pokličete socialno delavko Vlasto Šedivy, tel - 01/8900107.

Z novim letom smo pričeli še z naseljevanjem stanovalcev v 1. etaži enote Litija, tako bo enota Litija kmalu popolnoma zasedena! V kolikor je še kdo zainteresiran za premestitev ali sprejem v tej enoti, naj pokliče socialni delavki Vlasto Šedivy 01/8900-107 ter Leonido Razpotnik 01/8900-106 za dopolnitev mest.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.