na obisku pri predsedniku g. Pahorju


     


Gospa Klara Valerija Ureh v domu biva že 50 let. S svojim nasmehom, prisrčnostjo ter pozitivno energijo povezuje stanovalce, zaposlene in vse, ki jih pot vodi v naš dom.
Veseli nas, da smo lahko skupaj obeležili ta jubilej, z upanjem, da se bo še naprej dobro počutila med nami.

Z odprtim srcem zazrti v prihodnost in vedenjem, da je pred nami čudovito leto smo s hvaležnostjo in optimizmom nadaljevali s spletanjem prijateljstva, tudi s pomočjo glasbe.

             
Pevsko društvo Zvon, Tamburaši Šmartno in Učiteljski pevski zbor Litus so nas s prefinjenim izborom pesmi razveselili in nam obogatili januarske dni.

Zimski čas namenjamo druženju, izobraževanju in prenašanju znanja na mlajše generacije, tudi predstavnicam Kliše kluba Šmartno - Litija. Na kreativni delavnici smo pletli in spletali medgeneracijske vezi. Na zabaven način smo osvojili veliko pletilskega znanja.
Deležni smo bili zanimive predstavitve o zgodovini Vač in čitljivega lepopisa gospe Stanislave Pečarič, stanovalke enote Litija.
Z energičnim nastopom nas je zabaval poseben gost, pevec zabavne glasbe, gospod Miran Rudan.

               

Zima ni prestrašila zaposlene, ki so se v okviru Planinske sekcije Lepi čeveljc veselo podali na Obolno. Uspešno uresničen prvi izlet bo dobra popotnica pri načrtovanju nadaljnjih druženj in krepitvi odnosov.

          Učiteljski pevski zbor LITUS, s čarobno lepo odpetimi melodijami, je našemu vsakdanu dodal okus prazničnosti in pregnal vse trenutne skrbi.

Ob obisku folklorne skupine NASMEH, ki prihaja iz Trebnjega, pa je vse migalo in pelo. Hitrim, znanim in domačim ritmom se ni mogel upreti nihče, zato smo ploskali, peli, plesali in naše skupno dopoldne preživeli v res iskrivem in radostnem vzdušju. V naših mislih pa je odmevala želja: »…naj bo tako iskrivo in radostno celo leto…«


                                                

Tudi v enoti Litija se je zvrstilo kar nekaj lepih in prijetnih dogodkov, ki so bili še nekoliko božično obarvani.

Z lepo pesmijo so naše duše nahranili dve pevski skupini: BE GEESUS in učiteljski pevski zbor LITUS. Slovenski gospel zbor BE GEESUS, že 12 let deluje dobrodelno, ob rednih koncertih pa pogosto obiskuje izobraževalne, zdravstvene ustanove, domove starejših občanov in različne kraje, kjer sporočilo gospel glasbe podeli z osebami, ki jim prideta najbolj prav. V začetku januarja so prvič obiskali naš dom v Litiji, kjer so nas z energično ter mladostno glasbo napolnili z veseljem in pozitivnostjo.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

 
 
Obisk učencev Osnovne šole Šmartno
05.06.2023
V ponedeljek 5.6.2023 ob 13. uri obisk učencev Osnovne...
 
Medgeneracijsko druženje v sodelovanju z Zavodom Bogenšperk
03.06.2023
V soboto 3.6.2023 od 9. do 12. ure bo medgeneracijsko...

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.