na obisku pri predsedniku g. Pahorju

POMEMBNI DOGODKI V PRETEKLEM MESECU


V prvem mesecu tega leta so se v Domu Tisje zvrstili številni dogodki, s katerimi smo določili utrip življenja v domu za celotno leto, ki je pred nami.
Ker novo leto za marsikoga predstavlja nov začetek, smo za stanovalce pripravili delavnico svežih idej z naslovom ''Skupaj v novo leto'', kjer je vsak prispeval svojo zamisel kako popestriti druženje in delo v domu, bodisi z določenimi aktivnostmi, delavnicami ali srečanji. Po enotah smo namestili Košare želja, kjer lahko vsak stanovalec anonimno prispeva svojo željo. Izbrali bomo tri ideje, ki jih bomo tudi uresničili.
Rdeča nit vseh druženj v domu je zabava. Zvrhan koš glasbe in plesa je bilo na praznovanju rojstnih dni stanovalcev, rojenih v mesecu januarju, kjer se nam vsak mesec pridružijo člani Glasbene šole Bučar in prostovoljci OŠ Šmartno.

              
          MPZ Sveti Martin Šmartno pri Litiji                     Knapovske punce

Z veseljem smo spremljali nastop MPZ Sveti Martin Šmartno in Knapovskih punc, ki delujejo v okviru Društva za preprečevanje osteoporoze iz Zagorja
Ponovno so nas obiskale članice ŽPZ Laz, ki so del Društva za razvoj podeželja Laz iz Jablaniške doline ter Zagriških fantov in skupine Gartrožce.

Zimske urice najrajši preživljamo ob kreativnem ustvarjanju. Stanovalci in zaposleni obeh enot doma so se naučili zdelovanja rož iz krep papirja, skupaj s predsednico združenja Rož'ce, Martino Felicijan.

                    
             Izdelovanje rož it krep papirja            Izdelovanje angelčkov, mask in mandal                                                                       
                 
            Ogled filma Srečen za umret               Nastop domske gledališke skupine


                                                

                  Obisk pri otrocih Vrtca Litija, Enota Ribica, ki so za stanovalce pripravili čajanko z    glasbenim programom.

NOVICE

1.) V enoti Litija bomo dne 21.2.2018 ob 16. uri organizirali že 5.srečanje ALZHEIMER CAFE. Tokrat bo na srečanju predavala gospa Elizabeta Štrubelj, višja delovna terapevtka, ki nam bo predstavila kako prilagoditi domače okolje obolelim z demenco.
2) V pripravi so Poslovna in finančna poročila o delu doma v preteklem letu, pripravljamo pa tudi Poslovni in finančni plan za leto 2018 in 2019. Pri obeh aktivnostih so vključeni tudi preko Sveta stanovalcev, ki bo potekal v obeh enotah sredi februarja.

OBVESTILA

Gradbena dela v pritličju matičnega doma so se zaključila. Preselitev stanovalcev, ki so bili zaradi teh del nameščeni v drugih prostorih doma, bo predvidoma potekala od 5.2. 2018 dalje.

Spoštovani obiskovalci!

Zaradi povečanega števila respiratornih obolenj prosimo, da obiskujete stanovalce samo popolnoma zdravi. Če ste prehlajeni, ali imate kakršnekoli znake respiratorne okužbe (kašljanje, kihanje, izcedek iz nosu) svojcev ne obiskujte. Vse obiskovalce naprošamo, da upoštevajo navodila za ustrezno higieno rok.

Prosimo za razumevanje in upoštevanje priporočil!

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

 
 
Obisk učencev Osnovne šole Šmartno
05.06.2023
V ponedeljek 5.6.2023 ob 13. uri obisk učencev Osnovne...
 
Medgeneracijsko druženje v sodelovanju z Zavodom Bogenšperk
03.06.2023
V soboto 3.6.2023 od 9. do 12. ure bo medgeneracijsko...

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.