na obisku pri predsedniku g. PahorjuI. SELITEV V NOVE PROSTORE DOMA

V preteklem mesecu je bil izveden tehnični pregled novih prostorov v mansardi doma. S prenovo smo pridobili lepe prostore, kjer bodo imeli stanovalci kvalitetne pogoje za bivanje in tudi zaposleni za izvajanje različnih storitev. Prav tako boste tudi svojci imeli možnost, da se s svojcem lahko pogovorite v kotičku, ki vam bo na voljo.
Začeli smo že obveščati svojce stanovalcev, ki so bili do sedaj nameščeni na enoti Spominčica o selitvi na druge enote. Tisti stanovalci, ki so nezmožni samostojnega gibanja, bodo nameščeni na enotah Lokvanj, Nagelj ali Vrtnice. Ostali stanovalci enote Spominčica bodo nameščeni na enoti Zarja, v mansardi objekta B.
Svojci stanovalcev, ki sedaj bivajo na enoti Spominčica, ste vabljeni na sestanek, ki bo 15.2. 2016 ob 16.30 uri v mansardi objekta B (osrednji objekt).Vsem bomo poslali še dodatno osebno vabilo.

II. INFORMACIJA O MERJENJU ZADOVOLJSTVA ZA STANOVALCE IN SVOJCE

Posredujemo vam rezultate merjena zadovoljstva z življenjem v našem domu za leto 2015. Vsem, ki ste izpolnili anketni vprašalnik, se zahvaljujemo. Želimo si, da bi skupaj z vami ustvarili čim boljše življenje za vaše svojce, naše stanovalce. Pri tem nam lahko največ pomagate svojci, saj ste z njimi preživeli največji del življenja. Prosimo vas, da nam posredujete vaša mnenja, pripombe, pohvale ali kritike tudi preko celega leta. Življenje se spreminja lahko vsak trenutek, bolje da skupaj iščemo rešitve takoj in da skupaj najdemo tudi najprimernejšo rešitev.


Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.