na obisku pri predsedniku g. Pahorju

Meseca novembra odpadajo še zadnji listi z drevja. Narava se pripravi na zimski počitek. Mošt se spremeni v vino. Ljudem pa je namenjeno več časa za počitek, ker so daljše noči in za razmišljanje o novih idejah, o veselih dogodkih v prihajajočih dneh.

Za prvo popestritev novembrskega vsakdana smo pripravili v sodelovanju s Senior trgovino, pravo modno revijo. Manekenke in manekeni so se ob prijetni glasbi sprehodili po pisti in tako prikazali nove modele oblačil za »seniorje«.

V okviru Alzheimer caffe je bilo izvedeno predavanje gospe Sonje Smergut, ki je v našem domu opravila raziskavo o vplivu smrti stanovalcev na življenje starih ljudi v domu.

DAN ODPRTIH VRAT

Praznovali smo visoki jubilej 73. let delovanja doma in 1. obletnico Rastoče knjige smo izpeljali Dan odprtih vrat. Medse smo povabili, kar nekaj zanimivih gostov.

                           


Samotni cvet in Sedem let je zapel Zoran Cilenšek, Domski pevski zbor Tisa pa pesem »Pod cvetočimi kostanji«, katerih avtor besedila je gospod Ivan Sivec.

V mesecu novembru se je zvrstilo, kar nekaj lepih in prijetnih dogodkov.
Veselili in plesali smo se plesalkami iz Hrastnika, ki so nam predstavile ples za stres – antistres.
Vodja kuhinje, glavni kuhar Matevž Lamovšek, je za stanovalce pripravil veliko koristnih informacij in jih seznanil s pravili in postopki o HACCAPU.

             
Z mlado in prijetno umetniško ustvarjalko gospo Sabino Gortnar smo se učili in izdelali prelepe lovilce sanj, ki krasijo sobe in privabljajo prijetne sanje.
Pravijo, da je glasba univerzalni jezik. Čudovito glasbeno popoldne so za stanovalce pripravili učenci in profesorji glasbe šole Litija -Šmartno.

                                 


Z zadovoljstvom vstopamo v zadnji mesec leta povezani z močneje stkanimi prijateljskimi vezmi.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.