na obisku pri predsedniku g. Pahorju

Pomembni dogodki v mesecu novembru


V enoti Litija smo izvedli prvo požarno vajo z evakuacijo pri kateri so sodelovali gasilci PGD Litija, zaposleni v tej enoti in stanovalci. Vajo je spremljal in ocenil ravnanje vseh udeležencev strokovni sodelavec doma za požarno varnost. Za ravnanje na vaji so bili pohvaljeni vsi udeleženci. Po kočani vaji so gasilci z zaposlenimi izvedli še vajo z uporabo gasilnih aparatov.

                              

Stanovalci so v preteklem mesecu sodelovali na različnih kulturnih prireditvah in kreativnih dejavnostih, ki so potekale v domu. Sodelovali so pri različnih gospodinjskih aktivnostih v obeh enotah, skupaj z gospodinjami in družabnicami so v obeh enotah pripravljali različno sladko pecivo. Prav posebno so se potrudili pri pripravi peciva ob obisku zaposlenih z Doma upokojencev Gradišče in ob obisku direktorjev Gorenjskih domov.V obeh domovih sta bili v preteklem mesecu darovani Sv. maši v spomin na vse stanovalce doma, ki so umrli v preteklem letu, ki so se ju udeležili številni njihovi svojci.

70. obletnica Doma Tisje


Dom je ob tej priložnosti izdaj dve knjižici: zgodbe o starih običajih, ki so jih napisali stanovalci in zaposleni, slikovno pa je knjižico v obliki pobarvank opremila naša bivša sodelavka, sedaj prostovoljka gospa Marija Smolej. Knjižico lahko kupite v recepciji obeh enot – cena 10,00 EUR. Druga knjižica pa je kratka Kronika delovanja doma. Posneli smo tudi kratki predstavitveni film, ki si ga lahko ogledate na naši spletni strani.

Slovesno prireditev ob 70. obletnici Doma Tisje bomo pripravili 15. 12. 2016 ob 14.uri za vabljene goste, isti dan bo ob 17.30 uri tudi slovesnost za stanovalce doma, ki bo hkrati tudi novoletna zabava.
Slovesnost ob 70. obletnici doma bomo pripravili tudi za vse zaposlene delavce in upokojene delavce doma, ki so s svojim delom omogočili razvoj doma kakršen je danes, le ta bo potekala 17. 12. 2016 ob 19. uri.

Novice


Ankete – zahvaljujemo se vsem, ki ste nam vrnili izpolnjene anketne vprašalnike, poslali smo jih že podjetju Fabrika, ki opravlja analizo.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.