na obisku pri predsedniku g. Pahorju


POMEMBNI DOGODKI V PRETEKLEM MESECU


Združevanje prijetnega s koristnim je rdeča nit aktivnega poletja v Domu Tisje. Odkrivamo prelepe kotičke Slovenije, spoznavamo domačo kinematografijo, uživamo v umetnosti in se sladkamo s sladoledom v senci dreves.

DRUŽINSKI IZLET NA VELIKO PLANINO


                       


V okviru standarda kakovosti E-qalin- v skrbi za fizično in psihično zdravje zaposlenih je dom ustanovil planinsko sekcijo Lepi čeveljc. V juniju je bil organiziran družinski izlet na Veliko Planino, v juliju pa na Mrzlico. Pri načrtovanju pohodov upoštevamo predloge zaposlenih. Še posebej nas veseli, da se nam pridružijo otroci in vnuki, ko se naužijemo čistega zraka in se vas spomnimo z lepimi pozdravi.


RAZSTAVA MANDAL


V sredo 19.6.2019 je v enoti v Litiji potekala slavnostna otvoritev razstave mandal, avtorice go. Viktorije Benčič. Na otvoritvi je sodelovala avtorica razstave, njena družina in mešani pevski zbor Miha Vahen iz Jevnice, pa je glasbeno in kulturno obogatil dogodek. Na otvoritvi je avtorica stanovalcem predstavila sebe in svoje delo, ter pomen mandal. Prekrasne slike krasijo enoto Ajda in Lipa, ter kavarno Tisa.


PROSTOVOLJCI IZ ŠPANIJE


                                 

Poletni meseci so namenjeni mednarodnemu prostovoljstvu. Stanovalce obeh enot so obiskali prostovoljci iz Španije. Predstavili so nam njihovo kulturo, spoznavali so naše običaje, z nami prepevali pesmi in si ogledali slovenske kraje.


                                                


Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.