na obisku pri predsedniku g. Pahorju

POMEMBNI DOGODKI V MESECU JULIJU


V juliju je manj dogodkov, saj je to glavni del počitniške sezone in večina nastopajočih kot tudi zaposleni si oddahnejo na krajšem ali daljšem dopustu in si naberejo energijo za naprej.

Kljub temu smo za stanovalce obeh domov pripravili različne aktivnosti, v katerih so aktivno sodelovali: kreativne delavnice, miselne igrice, družabne dogodke. V letošnjem juliju so nas ponovno obiskale španske prostovoljke, tokrat so bile tri dni v enoti Litija. Predstavile so svojo državo, običaje, pesmi in plese.

Nekaj utrinkov prireditev smo ujeli tudi v sliki.

                            Matični dom – sončnice iz ustvarjalne delavnice     Gospodinjska skupina – matični dom

                               Zeliščna delavnica – matični dom

                            
Ustvarjanje v enoti Litija – stanovalci, španske prostovoljke


        
      Turnir v kegljanju na enoti. Zunaj je prevroče!

Dogodke lahko spremljate na našem facebook profilu in spletni strani!


OBVESTILA


a) PARK
V naslednjem tednu bomo odprli urejen športno senzorni park, kjer bo stanovalcem na voljo oprema za izvajanje različnih aktivnosti, kotiček za sproščanje in dišavni, zeliščni vrt, seveda pa bo tudi del za druženje in klepet s prijatelji, svojci, obiskovalci.

b) GRADBENA DELA
DVIGALO - ZAMENJAVA
Obveščamo vse svojce, da bomo začeli z gradbenimi in strojnimi deli za zamenjavo dvigala v osrednji stavbi matičnega doma, v ponedeljek, 7. avgusta. Zamenjava starega dvigala z novim bo trajala predvidoma do začetka septembra. Del stanovalcev enote Mavrica, so se preselili začasno v druge sobe. Prosim, da zaradi varnosti, upoštevate navodila izvajalca in zaposlenih, glede režima gibanja.

c) GRADBENA DELA
PRENOVA PRITLIČJA
V naslednjem mesecu – 4. septembra, bomo začeli z gradbenimi deli tudi v matičnem domu, potekala bo rekonstrukcija 1. etaže - enota Nagelj ter ureditev glavnega vhoda, dograditev zimskega vrta ter razširitev kavarne. Zaradi del na enoti Nagelj bomo morali začasno preseliti vse stanovalce te enote. Socialna služba pripravlja načrt kako bodo začasno nameščeni stanovalci, o preselitvah vas bo v tem mesecu obvestila socialna služba. Gradnja bo trajala 3 mesece, dela se bodo začela 4. septembra 2017.

d) PERILO, OBLAČILA
Prosimo vse svojce, ki prinašate nova oblačila ali perilo za vaše svojce, da jih predate zaposlenim na enoti, da jih označijo. Za neoznačeno perilo dom ne more odgovarjati.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.