na obisku pri predsedniku g. Pahorju

1. PRENOVA MANSARDE

Še vedno potekajo gradbena dela v mansardi osrednjega objekta. Streha je prekrita, potekajo pa notranja gradbeno-obrtniška dela. V preteklem mesecu nam je kar nekajkrat ponagajalo vreme oziroma močni nalivi, zaradi česar je teklo v spodnje prostore, predvsem na enoti Lokvanj, najhuje v dnevni prostor. Vse poškodbe smo popisali in takoj ko bodo dela končana, jih bomo tudi sanirali. Sedaj poteka tudi namestitev novega vodovodnega in kanalizacijskega voda iz mansarde do spodnjih etaž. V prihodnosti načrtujemo ureditev WC-ja s tušem za vsako sobo, zato že sedaj pripravljamo vse potrebno.

2. PARKIRIŠČE

Makadamsko parkirišče za domom uporabljajo še izvajalci del. Odprto je asfaltirano parkirišče za domom, kjer ste parkirali pred začetkom del. Prosimo vas, da uporabljate sedaj ta parkirišča in da ne parkirate spodaj ob cesti. Pritožili so se vaščani okoliških vasi, ker z delovno mehanizacijo ne morejo varno mimo parkiranih vozil.

3. ENOTA LITIJA

V PRIHODNJEM MESECU NAČRTUJEMO PREVZEM ENOTE V LITIJI!
Vse zainteresirane stanovalce in svojce prosimo, da pokličete socialno delavko, gospo Vlasto Šedivy na tel. 01 8900 107, kjer boste dobili vse potrebne informacije. Datum vselitve in ceno oskrbnega dne vam bomo sporočili v naslednjih novicah in na naši spletni strani.


4. PRIREDITVE V PRETEKLEM MESECU

V preteklem mesecu so potekale različne prireditve, srečanja in kreativne delavnice.
Obiskale so nas tudi prostovoljke iz Španije, Francije in Mehike in se družile s stanovalci. Še posebno zanimiv in poln energije je bil ples Flamenko, ki so ga zaplesale za nas.


5. EKO VRT

Tudi letos pridno obdelujemo naš zelenjavni vrt. Za zelenjavo uporabljamo samo naravno gnojenje in nobenih kemičnih substanc, tako da imamo pravi eko vrt. Plevel raste tako hitro, da ga ne moremo dohajati, a je vrt vseeno bogato obrodil. Pridelali smo bučke, stročji fižol, blitvo, rdečo peso, krompir, … Ob skrbi za vrt smo nekajkrat organizirali pravi team building, s prisotnostjo zapsolenih iz različnih služb. Ob pobiranju krompirja so se nam pridružili tudi prostovoljci – odrasli in otroci. Z dobro voljo in smehom je bilo delo hitro končano. Vsem, ki so sodelovali, najlepša hvala!

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.