na obisku pri predsedniku g. Pahorju


POMEMBNI DOGODKI V PRETEKLEM MESECUMesec marec se je pričel z veselim pustnim rajanjem, ki je v barvitem žaru zajelo obe enoti Doma Tisje. Maškare so širile dobro voljo tako med zaposlenimi kot med stanovalci, ki so z učenci OŠ Šmartno s petjem, plesom in obilico sladkih krofov izkoristili vsako minuto tega norčavega časa.


         


Zima je bila uspešno pregnana, tako da smo se podali v povsem nova doživetja. Širjenje obzorij in spoznavanje novih stvari stanovalce spodbuja k odkrivanju novih vedenj o sebi in svetu. Imeli so se priložnost spoznati z meditacijo, ki jo je izvedla prostovoljka, gospa Mojca Mencinger.

                Ob 8. marcu smo v domski jedilnici pospremili odprtje razstave slik gospoda Jožeta Ambroža z Ansamblom Zavriskaj, v družbi Viktorije Petek in Zorana Cilenška. Seveda pa nismo pozabili na Gregorjevo, slovensko valentinovo, ki smo ga preživeli v vedno odlični družbi članov Literarne skupine DU Litija. Obisk Bilo je nekoč je vseboval nabor prelepih recitalov, zapeli so nam tudi nekaj najelpših slovenskih ljudskih pesmi. Stanovalci in zaposleni, ki so se udeležili dogodka, so z veseljem zapeli z njimi.


                   

            

Na mladih svet stoji. Znanje, ki ga pridobimo ob delu z našimi stanovalci, z veseljem delimo z mlajšo generacijo, ki prihaja za nami. Tokrat smo gostili dijake srednje zdravstvene šole iz Zagreba, ki so obiskali obe enoti doma in se podali spoznavati lepote, ki jih ponujajo naši kraji.

Veseli nas, da se prostovoljci OŠ Šmartno in OŠ Gradec radi družijo z našimi stanovalci in svoje obiske v domu preživljajo v kreativnem ali športnem duhu. Prostovoljci OŠ Gradec so s stanovalci preživeli aktivno popoldne, prostovoljci pa so izdelovali barvite rože.


               


''Mama je ena sama'', so stanovalci Doma Tisje, enota Litija, zapeli skupaj z varovanci VDC Zasavje, enota Litija, ob ustvarjanju kreativnih izdelkov iz volne. Pri izdelavi ptičkov so se nam pridružili tudi otroci Vrtca Litija.
V srca vseh mater smo segli z nastopom Korada Buzettija in Litijskega odmeva, ki je pritegnil veliko stanovalcev in zaposlenih k petju in plesu na skorajda že ponarodele skladbe.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.