na obisku pri predsedniku g. Pahorju

Pomlad prebuja vso naravo in tudi nas, ljudi. Za dobro razpoloženje in dvig energije poskrbijo tudi številni prazniki, ki smo jih aktivno praznovali tudi v naših obeh enotah: Dan žena, Dan mučenikov, Gregorjevo, Materinski dan. Vmes smo praznovali tudi prvi pomladni dan, rojstne dneve naših stanovalcev in včasih smo se veselili in zapeli tudi kar tako, da se boljše počutimo in da se veselimo vsakega novega dne, ure in trenutka. Seveda smo za praznovanje vseh naštetih praznikov okrasili prostore doma, da so bolj domači in prijetni na pogled. K temu je pripomogla tudi razstava gospe Marije Smolej, naše dolgoletne prostovoljke in ustvarjalke – slikarke. Njeni akvareli so na ogled v domski jedilnici matičnega doma. Kar 2 x smo izvedli tudi kreativne delavnice v enoti Litija, kjer smo zaposleni, skupaj s prostovoljko Marijo Smolej in stanovalci risali na svilo in polstili ovčjo volno. Izdelke bomo namenili dekoraciji sten v enoti Litija in za ureditev posebnih kotičkov, ki ustvarjajo bolj domače vzdušje in vzbujajo prijetne spomine marsikateremu stanovalcu ali obiskovalcu.
Glasba in ples vedno navdušita, sploh če nežne plesne gibe in zvoke iz različnih glasbil ustvarjajo učenke in učenci Glasbene šole Litija, izvajali so jih v enoti Litija. Prav tako so plesalci, senijorji, plesne skupine iz Dravelj, popestrili življenje stanovalcem v enoti Litija, saj so z njimi tudi zaplesali. Pri nas res ni dolgčas!

                             

Pomlad v razcvetu v Domu Tisje                            Slikarska razstava gospe Marije Smolej
                                                                                         – Z očmi gledamo

                                   

Nastop Glasbene šole Litija Šmartno v             Nastop Pleske skupine Dravlje v Enoti Litija
                  Enoti Litija

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

 
 
Obisk učencev Osnovne šole Šmartno
05.06.2023
V ponedeljek 5.6.2023 ob 13. uri obisk učencev Osnovne...
 
Medgeneracijsko druženje v sodelovanju z Zavodom Bogenšperk
03.06.2023
V soboto 3.6.2023 od 9. do 12. ure bo medgeneracijsko...

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.