na obisku pri predsedniku g. Pahorju

NOVICE V DOMU TISJE


Novice Doma Tisje so interno glasilo doma, namenjeno svojcem oz. pomembnim drugim osebam stanovalcev.  Veseli bomo vaših pobud, mnenj in predlogov.


V vsaki številki novic vam bomo sedaj predstavili delo posameznih služb v domu, skozi pregled dela v preteklem letu. Želimo si, da bi bili čim bolj informirani o tem, kakšne aktivnosti potekajo v domu, kaj lahko ponudimo vašim svojcem oziroma med kakšnimi
aktivnostmi lahko izbirajo.

Novice za mesec julij opisujejo potek projekta Aromaterapija in zelišča za zdravje in vitalnost domačega okolja, kresni včer in potek investicije REACT-EU.

Novice za mesec junij se osredotočajo na oživljanje tradicionalnih dogodkov in odkrivanje novih dobrih zgodb.

Novice za mesec maj nas vabijo k spoznavanju novih metod dela.

Novice za mesec april, ki smo ga preživeli v ustvarjalnem, pevsko barvitem duhu!

Novice za mesec marec nam predstavijo kako smo privabljali pomlad s kreativnim ustvaranjem.

Novice za mesec februar, ko smo krepili spomin z igro, ohranjali odnose z moderno tehnologijo in nagradili prizadevne sodelavke in sodelavce.

Novice za mesec januar zbirajo vtise o dogodkih veselega decembra in izražajo zahvalo vsem, ki so omogočili njegovo barvitost - predvsem v dobrodelni luči. Vse dobro v letu, ki je pred nami!


Odgovorna urednica: Irena Špela Cvetežar.

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.