Skupine za samopomoč


Namen srečanj skupin za samopomoč je, da se skupina po določenem času delovanja preoblikuje v prijateljsko skupino, kjer poteka proces zadovoljevanja nematerialnih potreb po: človeški bližini, smislu bivanja in povezanosti generacij. S srečanji širimo socialno mrežo, ki je pri starejših ljudeh mnogokrat že okrnjena.

Skupine štejejo do dvanajst oseb in se srečujejo enkrat tedensko. Delo za vsako skupino organizira in vodi usposobljen voditeljski par. Temeljna dejavnost v skupini je pogovor. Vzporedne dejavnosti so razne družabne igre, petje, branje, telovadba, izleti, srečanja z gosti in različne ustvarjalne delavnice, priprava posebnih jedi, ki se jih skupina zaželi.

Domu Tisje deluje več skupin:
- matični dom 6 skupin
- enota Litija 2 skupini


Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.