Prostovoljstvo


V prostovoljsko delo v domu se vključujejo učenci osnovnih šol, dijaki, predstavnice/ki srednje generacije in mlajši upokojenke/ci.
Družijo se s stanovalkami/ci, skupaj igrajo družabne igre, se sprehajajo z njimi v okolici doma, pišejo pisma, berejo knjige in časopise, zapisujejo zgodbe, ki jih pripovedujejo stanovalke/ci, se udeležujejo naših izletov, vključujejo se v skupine za samopomoč kot sovoditelji in na različnih prireditvah z igranjem na različne inštrumente pričarajo veselo razpoloženje .

Prostovoljci ustvarjajo medgeneracijsko povezanost, prostovoljsko delo pa bogati njih same, da so za druge opravili prijetno delo. Bogati pa tudi naše stanovalke/ce, saj z njihovo pomočjo ohranjajo svojo integriteto in pozitivno samopodobo.

Če ste pripravljeni sodelovati kot prostovoljka/ec v domu Tisje lahko pokličete telefonsko številko 01/ 890-01-03, delovno terapevtko Renato Ozimek, ki je koordinatorica prostovoljskega dela v domu.

Za vaše sodelovanje vam bomo hvaležni tako zaposleni, še posebno pa stanovalke in stanovalci.

LJUDJE SO BOGATI SAMO KADAR DAJEJO,
KDOR VEČ DA, VEČ DOBI.

(ELBERT AUBBARD)

Stopite v stik z nami

Pošljite povpraševanje >
 

Aktualno

Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke Iz Doma Tisje

Ob 70. obletnici Doma Tisje smo izdali knjigo: Kje so tiste stezice - zgodbe in pobarvanke iz Doma Tisje.


Kupite jo lahko v recepciji Doma Tisje ali v Kavarni Tisa.

Dom Tisje - skozi čas in sedanjost


 

Pomembnejše dogodke prehojene poti si lahko ogledate v kroniki Doma Tisje, ki nosi naslov Dom_Tisje_skozi_cas_in_sedanjost

 

Zgodbe in recepti naših babic

   
  Izšel je 1. PONATIS - Kuharske knjige, ki so jo pripravili stanovalci Doma Tisje; poleg receptov ponuja tudi zanimive zgodbe ...
   
   
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.